Beheer & Exploitatie

Parking + Protection realiseert, beheert en exploiteert parkeervoorzieningen

Parking + Protection exploiteert en beheert haar parkeervoorzieningen zorgvuldig en correct. Wij nemen een proactieve, servicegerichte en klantvriendelijke houding aan naar de gebruikers van de parkeervoorziening.

Parkeren in de zorg

Zorg, aandacht en betrouwbaarheid

Parkeerlocaties in de zorg: 8

Met sociaal vakbekwame medewerkers, een warme uitstraling en de juiste techniek biedt Parking + Protection bezoekers van een ziekenhuis een gastvrij ontvangst en verblijf. Want persoonlijke zorg begint bij het parkeren van de auto.

Lees verder »

Parkeren kantoor & leisurelocaties

Maatwerk, efficiëntie en hospitality

Aantal Parkeerlocaties: 5

Het professioneel beheren van parkeervoorzieningen – het is ons vak. Veel kantoorlocaties hebben het parkeerbeheer deels of volledig middels ons Parking + Protection concept uitbesteed, met professioneel beheer en klantvriendelijke parkeervoorzieningen als resultaat. Wij omarmen uw bezoekers, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness.

Lees verder »

Switchpark

Dé oplossing voor het optimaal en duurzaam benutten van parkeerplaatsen

Switchpark maakt optimaal gebruik van de beschikbare parkeercapaciteit. Wilt u meer rendement uit uw vastgoed halen? Met Switchpark genereert u extra inkomsten door parkeervastgoed flexibel in te zetten. Wij nemen uw parkeerruimte op in een module waar parkeerders online een parkeerplaats reserveren op uw parkeerlocatie.

Lees verder »

Beveiliging

De juiste opleiding, houding, betrokkenheid en energie

Parking + Protection heeft oog voor kwalitatieve medewerkers. De beveiligingsbeambten beschikken over perfecte sociale vaardigheden, waardoor ze inzetbaar zijn als gastheer of gastvrouw.

Lees verder »