Over Parking + Protection

Parking + Protection is de specialist in het beheer en exploitatie van parkeervoorzieningen voor ziekenhuizen en kantoorlocaties. We bieden innovatieve, duurzame en klantvriendelijke oplossingen voor veilig en comfortabel parkeren. Dat doen wij met professioneel maatwerk als verlengstuk van uw organisatie.

Onze diensten sluiten we naadloos aan op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Wij maken het verschil. Het resultaat is tevredenheid voor opdrachtgevers en eindgebruikers.

Onze visie op parkeren

Parking + Protection levert parkeervoorzieningen en aanvullende diensten. Als parkeerbeheerder, als beveiligingsorganisatie en als samenwerkingspartner binnen uw organisatie. Onze ideeën over parkeren gaan verder dan het bieden van ruimte; wij leveren diensten voor de totale parkeeromgeving. Dat maakt het verschil.

Lees verder »

Onze samenwerking met Interparking

Interparking heeft in 2016 Parking + Protection overgenomen. Deze overname past binnen de huidige groeistrategie van Interparking in het zorgsegment. Na de groei in de marktsegmenten binnenstedelijke parkeervoorzieningen en winkelcentra, is het pakket nu uitgebreid met parkeervoorzieningen in voornamelijk de zorgsector.

Lees verder »