Parkeren in de zorg

Zorg, aandacht en betrouwbaarheid

Prettig en overzichtelijk parkeren: dat is belangrijk voor bezoekers van een ziekenhuis. Betrouwbaarheid, zorg en aandacht moeten hier direct voelbaar zijn. Parking + Protection biedt kennis, ervaring en deskundige beveiligingsbeambten.

« Terug naar Beheer & Exploitatie

Parkeren + diensten

Parkeren in de zorgsector vraagt om een andere aanpak dan parkeren bij bedrijfsgebouwen of andere locaties. Daarom integreren wij de sfeer, stijl en het karakter van een ziekenhuis in onze parkeervoorzieningen. Van kleur, uitstraling en betrokken medewerkers tot en met kwaliteiten als zorg, aandacht en betrouwbaarheid.

Lees verder »

Personeelsparkeren

Omdat het voor steeds meer bedrijven en instellingen niet meer mogelijk is om medewerkers gratis parkeerruimte te bieden, realiseert Parking + Protection betaald parkeren voor medewerkers, beheert het systeem en zorgt voor ondersteuning op niveau. In samenwerking met de opdrachtgever stelt Parking + Protection een locatie-specifiek plan op.

Lees verder »

Maatwerk

Voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch heeft Parking + Protection haar voorzieningen naadloos aangesloten op het huiselijke karakter van de organisatie. Het kleurgebruik en de kernwaarden van deze organisatie zijn volledig geïntegreerd in onze voorzieningen. De transparante en warme eigenschappen vind je terug in de grote glasgevel in het trappenhuis en de houten vloer in de hal. Onze medewerkers spelen hierbij een grote rol: zij weten precies hoe ze patiënten en bezoekers moeten benaderen.

Duurzaam samenwerken

Parking + Protection neemt naar wens non-core diensten uit handen, waardoor ziekenhuizen zich kunnen richten op hun corebusiness: het verzorgen van patiënten. Een van die diensten is het adviseren over en de uitvoering van duurzame toepassingen in parkeergarages, zoals bijvoorbeeld de implementatie van ledverlichting. Zo onderscheiden ziekenhuizen zich ook steeds meer als maatschappelijk verantwoord ondernemer.